Opiskelijalle

Tarjoamme rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijoille monipuolisesti harjoittelu- ja lopputyömahdollisuuksia opiskelun aikana sekä valmistumassa oleville.

Tule ja rakenna oma urapolkusi Laptilla

Miksi harjoitteluun Laptille?

Antaa harjoittelijoidemme kertoa, miksi viihtyvät meillä.

 • Harjoittelu Laptilla ylitti monin tavoin odotukseni! Työkaverit ottivat minut loistavasti vastaan ja auttoivat aina, kun tarvitsin apua. Nautin kesän aikana monipuolisista ja vastuullisista työtehtävistä, mahtavista kollegoista ja ongelmanratkaisu- tilanteista. Yhteistyö toimi ja kaikilla oli hyvä tekemisen meininki ja motivaatio onnistua työssään. Laptilla parasta on hyvä työilmapiiri, työtehtävien selkeät jaot, monipuoliset mahdollisuudet ja projektit, joustavuus, virkistyspäivät ja mukavan leppoisa meininki.

  Roni Laakso

  Työnjohtoharjoittelija

 • Työmaalla oli hyvä ilmapiiri, ja minut otettiin erittäin hyvin vastaan. Päivät kuluivat nopeasti, ja joka päivä opin jotain uutta. Tarvittaessa kysyin kaverilta neuvoa, eikä koskaan tullut fiilistä, etteikö olisi saanut kysyä jostain asiasta. Mitä enemmän otti asioista selvää, sitä paremmin oppi ja hommat sujuivat. Harjoittelussa nautin uusien asioiden oppimisesta eri työvaiheista. Sain vastuuta ja tehtävissä löytyi sopivasti haastetta. Parasta Laptilla on avoin ilmapiiri ja yhdessä tekeminen. Työkaverit ovat aivan huipputyyppejä.

  Joona Ojala

  Työnjohtoharjoittelija

 • Laptilla oli mukavaa ja opettavaista olla harjoittelussa. Laptilta löytyy sellaisia kohteita, joista minulta on vain vähän kokemusta, ja siten hyvä mahdollisuus oppia. Vastuuta sain sopivasti, ja harjoittelu sujui hyvin. Nautin siitä, että pääsin oikeasti tekemään niitä hommia, joita tulin harjoittelemaan. Parasta Laptilla oli mukava työporukka ja hyvä työilmapiiri. Neuvoja sain aina kun tarvitsin, ja huumoria riitti.”

  Janne Seppänen

  Työnjohtoharjoittelija

 • Minut otettiin haalariharjoittelijana heti osaksi porukkaa, ja roolini opiskelijana huomioitiin hyvin: alun perehdytys oli kattava ja sain sopivasti vastuuta ja työtehtäviä laidasta laitaan. Parasta harjoittelussa Laptilla oli hyvä, joustava ja sopivan rento työilmapiiri. Tiimipelaaminen sujui mukavasti, ja työkaverit olivat helposti lähestyttäviä, osaavia ja ystävällisiä. Oli myös mukava huomata, että työnjälki halutaan pitää laadukkaana eikä siitä tingitä. Työskentely hyvässä porukassa oli helppoa, ja kesä meni nopeasti!

  Emilia Lehtola

  Haalariharjoittelija