Työkulttuurimme ja -ilmapiirimme

antaa kollegoidesi kertoa omin sanoin

 • Työskentelen Laptilla asukaspalveluvastaavana ja olen viihtynyt erinomaisesti. Parasta työssäni on se, kun asunnosta saadaan suunniteltua yhdessä asiakkaan kanssa juuri hänenlaisensa koti. Työni on monipuolista, eikä kahta samanlaista päivää juuri ole. Meillä Laptilla panostetaan erityisen paljon henkilöstön kehittämiseen ja hyvinvointiin, mikä vaikuttaakin isosti työssä jaksamiseen ja viihtymiseen. Johtaminen on kuuntelevaa ja kannustavaa - asioihin pääsee halutessaan vaikuttamaan. Pidän siitä, että työssäni on sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Huippu työpaikka!

  Carita Kankare

  Asukaspalveluvastaava

 • Toimin asuntomyyjänä Itä-Suomen alueella. Myynnin lisäksi osallistun markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun esimieheni ja markkinointitiimin kanssa sekä asuntokohteiden suunnitteluun ja kartoitukseen osana projektityöryhmää. Parasta työssä onkin monipuolisuus ja mahdollisuus vaikuttaa lopputuotteeseen ja sen menestykseen. Laptilla työntekijöistä pidetään aidosti hyvää huolta. Meillä on kattava työterveydenhuolto sekä liikunta- ja lounasedut. Meillä Kuopiossa on rento ja iloinen työyhteisö. Kaveria autetaan ja kannustetaan niin arjessa kuin juhlassakin. Myös esimiehille pääsee juttelemaan helposti, oli kyseessä työ- tai vapaa-ajan asiat. Laptilla persoona saa ja pitää näkyä!

  Matti Herranen

  Asuntomyyjä, Itä-Suomi

 • Lapti oli minulle tuttu rakennusliike entisen työpaikan kautta ja minulla oli valmiiksi hyvin positiivinen kuva Laptista. Positiivinen kuva on nyt vahvistunut entisestään ja minusta tuntuu aidosti siltä, että meillä puhalletaan yhteen hiileen ja tavoitellaan kovalla draivilla yhteisten tavoitteiden saavuttamista. Erityisen positiivisena olen kokenut me-hengen ja ammattimaisen mutta samalla rennon työotteen. Vaikka korona-aika aiheuttaa poikkeuksia toimistotyöskentelyyn, koen päässeeni hyvin mukaan iloiseen ja rentoon porukkaan. Perehdytykseeni on panostettu ja tarvittaessa saa aina apua ja neuvoja. Työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja sopivan haastavia ja innolla tartun jokaiseen uuteen hankkeeseen ja projektiin.

  Martina Jerima

  Hankekehityspäällikkö

 • Laptissa työpaikkana yhdistyvät minun mielestäni sekä pienille, että suurille yrityksille tyypilliset parhaat puolet. Päätöksenteko on nopeaa ja organisaation hierarkia on matala. Koen, että saan ääneni kuuluviin kuin pienessä perheyrityksessä. Kuitenkin edut, vakavaraisuus ja toimintamallit, sekä prosessit ovat niin kuin isossa yrityksessä kuuluukin olla. Yhteishenki on huippuluokkaa ja saan nauraa töissä melkeinpä päivittäin. Ilmapiiri on rento, mutta työt kuitenkin hoidetaan aina asianmukaisesti.

  Jussi Häikiö

  Tuotantoinsinööri

 • En olisi uskonut, että uudessa työssä aloittaminen sujuisi näin helposti. Tunsin heti ensimmäisestä päivästä lähtien, että minut on otettu osaksi porukkaa. Työhön perehdyttäminen on järjestetty todella ammattimaisesti ja siihen panostetaan. Esimiehillä on aikaa vastata kysymyksiini ja aitoa kiinnostusta siihen, että saan riittävät eväät uuteen työhöni. Olen kilpailuhenkinen ja koen omassa työssä mielekkäänä, että pääsen itse vaikuttamaan omin tavoitteisiini ja niiden toteutumiseen. Parasta Laptissa on positiivinen ilmapiiri ja tekemisen meininki. En olisi uskonut, että uudessa työssä aloittaminen sujuisi näin helposti. Tunsin heti ensimmäisestä päivästä lähtien, että minut on otettu osaksi porukkaa. Työhön perehdyttäminen on järjestetty todella ammattimaisesti ja siihen panostetaan. Esimiehillä on aikaa vastata kysymyksiini ja aitoa kiinnostusta siihen, että saan riittävät eväät uuteen työhöni. Olen kilpailuhenkinen ja koen omassa työssä mielekkäänä, että pääsen itse vaikuttamaan omin tavoitteisiini ja niiden toteutumiseen. Parasta Laptissa on positiivinen ilmapiiri ja tekemisen meininki.

  Markus Koskelo

  Asuntomyyjä, Pohjois-Suomi